Forums Gallery Downloads LOGIN |REGISTER

QualityMod [v1.92c ultimate patch for MaLDo v4.0 released]

Use this section to show off your CE3 modifications


 

regaltang
Just getting started
Just getting started
 
Posts: 6
Member since: 27.06.2012, 01:49
Likes: 0

Re: QualityMod v1.91

Postby regaltang » 27.06.2012, 22:48

Quick question - I use the +i_mouse_smooth 1 on my short cut normally - but with the mod it doesn't work. Any idea how I can incorporate mouse smoothing?

I know people usually do anything they can to get rid of it, but personally i much prefer it. :)

Thanks
USSR_GRAND
Producer
Producer
 
Posts: 1426
Member since: 20.07.2011, 21:46
Likes: 109

Re: QualityMod v1.91

Postby USSR_GRAND » 27.06.2012, 23:10

its not
Code: Select all
+i_mouse_smooth 1
..... This is wrong


its
Code: Select all
i_mouse_smooth 1
..... This is correct
Image
regaltang
Just getting started
Just getting started
 
Posts: 6
Member since: 27.06.2012, 01:49
Likes: 0

Re: QualityMod v1.91

Postby regaltang » 27.06.2012, 23:27

USSR_GRAND wrote:its not
Code: Select all
+i_mouse_smooth 1
..... This is wrong


its
Code: Select all
i_mouse_smooth 1
..... This is correct


Thanks for the reply, but it's been working fine with the '+' without the mod!? I'll try it though thanks.
User avatar
promuckaj
Producer
Producer
 
Posts: 1220
Member since: 04.05.2011, 17:12
Location: Belgrade
Likes: 6

Re: QualityMod v1.91

Postby promuckaj » 27.06.2012, 23:29

regaltang wrote:
USSR_GRAND wrote:its not
Code: Select all
+i_mouse_smooth 1
..... This is wrong


its
Code: Select all
i_mouse_smooth 1
..... This is correct


Thanks for the reply, but it's been working fine with the '+' without the mod!? I'll try it though thanks.

You don't need it, I already include it in my mod. ;)
regaltang
Just getting started
Just getting started
 
Posts: 6
Member since: 27.06.2012, 01:49
Likes: 0

Re: QualityMod v1.91

Postby regaltang » 27.06.2012, 23:40

promuckaj wrote:
regaltang wrote:
USSR_GRAND wrote:its not
Code: Select all
+i_mouse_smooth 1
..... This is wrong


its
Code: Select all
i_mouse_smooth 1
..... This is correct


Thanks for the reply, but it's been working fine with the '+' without the mod!? I'll try it though thanks.

You don't need it, I already include it in my mod. ;)


hmmm - that's odd then - it was working last night but doesn't seem to be now. :/
regaltang
Just getting started
Just getting started
 
Posts: 6
Member since: 27.06.2012, 01:49
Likes: 0

Re: QualityMod v1.91

Postby regaltang » 28.06.2012, 00:37

Got it working using the console at least.

Have to say again, this kod if fecking awesome. Adds so much to the look and feel. It's already the most beautiful game out there (imho), and this takes it up a notch.

Would love to see how it looked with a small amount of permanent DOF vignetting around the outer edges of the screen too... Possible!?

Thanks again.
brazzo23
Just getting started
Just getting started
 
Posts: 2
Member since: 20.04.2012, 11:02
Likes: 0

Re: QualityMod v1.91

Postby brazzo23 » 29.06.2012, 01:45

works great! great mod - thanx a alot! will there be a maldo patch for qm 1.9.1?
User avatar
promuckaj
Producer
Producer
 
Posts: 1220
Member since: 04.05.2011, 17:12
Location: Belgrade
Likes: 6

Re: QualityMod v1.91

Postby promuckaj » 29.06.2012, 08:28

brazzo23 wrote:works great! great mod - thanx a alot! will there be a maldo patch for qm 1.9.1?

Thank you! Yes, I will made patch for MaLDo, but with v1.91 I will made patch for next MaLDo release, he is almost finish it, so I am waiting for his new release, and then you can enjoy, I hope it will be soon. ;)
damndamnboi
Junior Dev
Junior Dev
 
Posts: 164
Member since: 17.12.2010, 02:19
Likes: 9

Re: QualityMod v1.91

Postby damndamnboi » 02.07.2012, 12:31

Hi all, how can i enable the mod in the modsdk editor after pressing ctrl G? I cant seem to get the flares on a map i created myself.
User avatar
promuckaj
Producer
Producer
 
Posts: 1220
Member since: 04.05.2011, 17:12
Location: Belgrade
Likes: 6

Re: QualityMod v1.91

Postby promuckaj » 02.07.2012, 22:00

damndamnboi wrote:Hi all, how can i enable the mod in the modsdk editor after pressing ctrl G? I cant seem to get the flares on a map i created myself.

OK, you create your own map, but did you use my flowgraph, I mean import it to your map??
You have it, for download, on the first page. Unfortunately there is no release of version 1.9+, only old(1.7; 1.8).
damndamnboi
Junior Dev
Junior Dev
 
Posts: 164
Member since: 17.12.2010, 02:19
Likes: 9

Re: QualityMod v1.91

Postby damndamnboi » 03.07.2012, 02:22

promuckaj wrote:
damndamnboi wrote:Hi all, how can i enable the mod in the modsdk editor after pressing ctrl G? I cant seem to get the flares on a map i created myself.

OK, you create your own map, but did you use my flowgraph, I mean import it to your map??
You have it, for download, on the first page. Unfortunately there is no release of version 1.9+, only old(1.7; 1.8).


thx promuckaj!
The lens flares are awesome! Great job!
By the way i have been messing with the grasshopper-like flowgraphy of 1.8, and i am wondering how i should tune it so that the flares appear when u look at the sun. Right now the flares only appear when you look at a glass that is highly reflective with high frensnel vale reflecting sun ray.

Thx again!
User avatar
promuckaj
Producer
Producer
 
Posts: 1220
Member since: 04.05.2011, 17:12
Location: Belgrade
Likes: 6

Re: QualityMod v1.91

Postby promuckaj » 03.07.2012, 10:46

damndamnboi wrote:
promuckaj wrote:
damndamnboi wrote:Hi all, how can i enable the mod in the modsdk editor after pressing ctrl G? I cant seem to get the flares on a map i created myself.

OK, you create your own map, but did you use my flowgraph, I mean import it to your map??
You have it, for download, on the first page. Unfortunately there is no release of version 1.9+, only old(1.7; 1.8).


thx promuckaj!
The lens flares are awesome! Great job!
By the way i have been messing with the grasshopper-like flowgraphy of 1.8, and i am wondering how i should tune it so that the flares appear when u look at the sun. Right now the flares only appear when you look at a glass that is highly reflective with high frensnel vale reflecting sun ray.

Thx again!

It is possible, but it is difficult to explain, how to change reaction of flares. The point is that there is no any nod what will give me information about amount and position of the light what hit the visor-screen, so I use trick, I use node for info of position of the sun, and manually change some parameters for each level, it is complex.
You know what, I can prepare v1.8, maybe 1.9 to, for your map, but I need information about sun on your map, I mean latitude and longitude, exactly parameters of this, so I can prepare it and send you. ;)
It is very important for you to know that if you want to have different position of the sun in your map-level, then you need to made triggers for changing parameters of the LF while playing your level, and this is hard part. If you don't need to change it, then I will prepare flowgraph, just give me parameters of the sun. Best and easy value for this, for my flow, is 90/90. ;)

EDIT: Or just send me your map.
damndamnboi
Junior Dev
Junior Dev
 
Posts: 164
Member since: 17.12.2010, 02:19
Likes: 9

Re: QualityMod v1.91

Postby damndamnboi » 05.07.2012, 12:52

Thx again![/quote]
It is possible, but it is difficult to explain, how to change reaction of flares. The point is that there is no any nod what will give me information about amount and position of the light what hit the visor-screen, so I use trick, I use node for info of position of the sun, and manually change some parameters for each level, it is complex.
You know what, I can prepare v1.8, maybe 1.9 to, for your map, but I need information about sun on your map, I mean latitude and longitude, exactly parameters of this, so I can prepare it and send you. ;)
It is very important for you to know that if you want to have different position of the sun in your map-level, then you need to made triggers for changing parameters of the LF while playing your level, and this is hard part. If you don't need to change it, then I will prepare flowgraph, just give me parameters of the sun. Best and easy value for this, for my flow, is 90/90. ;)

EDIT: Or just send me your map.[/quote]


Hi promuckaj. Sorry i just checked ur reply just now as i have been busy the past few days. Here are my sun parameters:
LightType: Dynamic Sun
Time of Day: 15:49
Sun Direction (map orientation)=180
NorthPole...Equator...SouthPole: 114


thanks so much promuckaj!
Will show u some screenshots once i finshed the map. Cheers!
User avatar
promuckaj
Producer
Producer
 
Posts: 1220
Member since: 04.05.2011, 17:12
Location: Belgrade
Likes: 6

Re: QualityMod v1.91

Postby promuckaj » 05.07.2012, 13:10

OK.
No problem, this is what I need, 180/114. ;)
damndamnboi
Junior Dev
Junior Dev
 
Posts: 164
Member since: 17.12.2010, 02:19
Likes: 9

Re: QualityMod v1.91

Postby damndamnboi » 05.07.2012, 13:27

promuckaj wrote:OK.
No problem, this is what I need, 180/114. ;)


Oh, so the time of day doesnt matter? It can follow the sun as you slide the timer?


 
Connect and collaborate with CRYENGINE developers in the official Forums.
Visit the Gallery to share what you have created and be inspired by what others are creating with CRYENGINE.
Community