Forums Gallery LOGIN |REGISTER

Cutscene?

Gameplay Setup, SP/MP Logic, Audio Setup, AI Logic, Entity Usage, etc.


 

User avatar xjustinx
Just getting started
Just getting started
 
Posts: 17
Member since: 12.05.2012, 02:07
Likes: 0

Cutscene?

Postby xjustinx » 06.08.2012, 00:24

I created a cutscene and now i need to get it to start when I load the level. Any help?
User avatar SnowGecko
Regular Dev
Regular Dev
 
Posts: 462
Member since: 30.06.2011, 13:37
Location: Ottawa, Ontario - Canada
Likes: 6

Re: Cutscene?

Postby SnowGecko » 06.08.2012, 01:57

you shouldn't double post same questions Cry Mod will just delete it :)
good luck look at the Doc my good man
Image
User avatar Tracer
News Posters
News Posters
 
Posts: 3091
Member since: 20.01.2009, 02:39
Location: Glorious Texas
Likes: 286

Re: Cutscene?

Postby Tracer » 06.08.2012, 07:08

I haven't been able to read through, but I think your answer will be in here.
http://freesdk.crydev.net/display/SDKDO ... ack+Events

Image

No support via PM
User avatar Lavizh
News Posters
News Posters
 
Posts: 13984
Member since: 04.12.2007, 03:23
Location: Hamar, Norway
Likes: 977

Re: Cutscene?

Postby Lavizh » 06.08.2012, 11:41

one post is enough, don't double post.

viewtopic.php?f=323&t=95945

/Closed.
 
 
Image 
 
Image  Image