Forums Gallery Downloads LOGIN |REGISTER

Cutscene?

Gameplay Setup, SP/MP Logic, Audio Setup, AI Logic, Entity Usage, etc.


 

xjustinx
Just getting started
Just getting started
 
Posts: 17
Member since: 12.05.2012, 02:07
Likes: 0

Cutscene?

Postby xjustinx » 06.08.2012, 00:24

I created a cutscene and now i need to get it to start when I load the level. Any help?
User avatar
SnowGecko
Not my first Rodeo
Not my first Rodeo
 
Posts: 461
Member since: 30.06.2011, 13:37
Location: Ottawa, Ontario - Canada
Likes: 5

Re: Cutscene?

Postby SnowGecko » 06.08.2012, 01:57

you shouldn't double post same questions Cry Mod will just delete it :)
good luck look at the Doc my good man
Image
User avatar
Tracer
News Posters
News Posters
 
Posts: 3077
Member since: 20.01.2009, 02:39
Location: Glorious Texas
Likes: 281

Re: Cutscene?

Postby Tracer » 06.08.2012, 07:08

I haven't been able to read through, but I think your answer will be in here.
http://freesdk.crydev.net/display/SDKDO ... ack+Events
Need a chuckle? Click here for CryDev Humor
Image
No support via PM
User avatar
Lavizh
News Posters
News Posters
 
Posts: 12084
Member since: 04.12.2007, 03:23
Location: Hamar, Norway
Likes: 751

Re: Cutscene?

Postby Lavizh » 06.08.2012, 11:41

one post is enough, don't double post.

viewtopic.php?f=323&t=95945

/Closed.
 
 
Image


 
Connect and collaborate with CRYENGINE developers in the official Forums.
Visit the Gallery to share what you have created and be inspired by what others are creating with CRYENGINE.
Community