Forums Gallery Downloads LOGIN |REGISTER

Brass Knuckle!

Use this section to show off your CE2 assets


 

boebi
Executive Producer
Executive Producer
 
Posts: 4872
Member since: 24.11.2007, 13:51
Location: Belgium
Likes: 0

Postby boebi » 31.03.2009, 15:34

Originally posted by euroshopper
Okey, I know I post very often but......

Here's the "house" in game. As you can see it's some strange "shadows" on the surface.

i have not assigned any texture on it.


Those are usually overlapping poly's or egdes. Check ur model for those ;)
Last edited by boebi on 31.03.2009, 15:35, edited 1 time in total.
User avatar
euroshopper
Junior Dev
Junior Dev
 
Posts: 186
Member since: 23.12.2007, 20:32
Location: Sweden
Likes: 0

Postby euroshopper » 31.03.2009, 15:38

How do I see that? Everything looks good in max..
User avatar
euroshopper
Junior Dev
Junior Dev
 
Posts: 186
Member since: 23.12.2007, 20:32
Location: Sweden
Likes: 0

A problem...

Postby euroshopper » 03.04.2009, 22:35

Hi again, this is something that I would really appreciate if someone knew how to do.

In the picture you can see a wall wall with 10 cm thickness.

The selected object is a window that has the thickness of 15 cm.

Is it possible to attach the window to the wall, and then be able to select the faces inside the window and delete them so you can see through the window?

I have tried to just attach them but I can only select the whole face of the wall.
Graph
Executive Producer
Executive Producer
 
Posts: 3023
Member since: 23.03.2007, 14:08
Likes: 21

Postby Graph » 03.04.2009, 23:53

as i said

use Compound objects/Pro Boolean or cutter
(in the create panel)
User avatar
euroshopper
Junior Dev
Junior Dev
 
Posts: 186
Member since: 23.12.2007, 20:32
Location: Sweden
Likes: 0

Postby euroshopper » 04.04.2009, 00:48

pro boolean makes my max to crash but I'll try cutter. Have tried boolean but it makes so many extra edges.

Thanks Insanto:)


Edit: Is it okey if I use this thread when I need help with my modeling and such?

Anyway, this happened to me when I weld some verts together. Don't know if it's really a problem because when i render it, it looks normal.
Last edited by euroshopper on 04.04.2009, 01:10, edited 1 time in total.
User avatar
.BAD.Ronin
Skilled Developer
Skilled Developer
 
Posts: 792
Member since: 14.03.2008, 22:21
Location: Georgia
Likes: 0

Postby .BAD.Ronin » 04.04.2009, 02:24

dude those knuckles are awesome. you would have to script them as a melee weapon to work right. That and maybe use some of the ideas with the blood mod if using the spiked ones. That could be a step in making the punch with a nanosuit more effective. I like it!
Image

SOUTHERN ARMORY
XFIRE: 28Ronin
SKYPE: bad_ronin
Graph
Executive Producer
Executive Producer
 
Posts: 3023
Member since: 23.03.2007, 14:08
Likes: 21

Postby Graph » 04.04.2009, 03:09

LOOKS FUNKY TO ME; HHOW ABOUT YOU SELECT ALL FACES AND aUTOSMOOTH THEMß1 8GOTTA SCROLL DOWN TO FIND IT9

lolz
Last edited by Graph on 04.04.2009, 03:09, edited 1 time in total.
User avatar
euroshopper
Junior Dev
Junior Dev
 
Posts: 186
Member since: 23.12.2007, 20:32
Location: Sweden
Likes: 0

Postby euroshopper » 04.04.2009, 05:21

Thanks ronin. I'm gonna work on them some more and find a suitable texture. I am a noob at all this so it's probably not gonna look so good^^
User avatar
euroshopper
Junior Dev
Junior Dev
 
Posts: 186
Member since: 23.12.2007, 20:32
Location: Sweden
Likes: 0

Postby euroshopper » 06.04.2009, 18:29

This is a house I'm working on. It's really one of my first models so don't complain if it's bad:P

I've kinda got stuck now because I'm gonna start on the roof, but I have no idea what so ever how it should look like ?( . If someone maybe could show me a pic on a roof you think would fit on it I would really appreciate it :))
User avatar
hmmm
Producer
Producer
 
Posts: 2376
Member since: 19.04.2008, 19:58
Location: London, England
Likes: 0

Postby hmmm » 06.04.2009, 20:14

It looks really good, i suggest a flat roof.
Image
User avatar
euroshopper
Junior Dev
Junior Dev
 
Posts: 186
Member since: 23.12.2007, 20:32
Location: Sweden
Likes: 0

Postby euroshopper » 06.04.2009, 20:23

Okey, something like this? But with more details and stuff.
Graph
Executive Producer
Executive Producer
 
Posts: 3023
Member since: 23.03.2007, 14:08
Likes: 21

Postby Graph » 06.04.2009, 20:30

actually it looks not bad for your first house, keep on like that and you can pull up your own mansion in no time.

i'd make the top poly smaller in outline to make the slope steeper
User avatar
euroshopper
Junior Dev
Junior Dev
 
Posts: 186
Member since: 23.12.2007, 20:32
Location: Sweden
Likes: 0

Postby euroshopper » 06.04.2009, 20:33

Okey, actually it's not really my first house. I've tried a little in sketchup but never finished a house=) Thanks Insanto I'm gonna try that!
Graph
Executive Producer
Executive Producer
 
Posts: 3023
Member since: 23.03.2007, 14:08
Likes: 21

Postby Graph » 06.04.2009, 21:50

also s little trick you might like, as i see your using roman design elements.
set teh basement above groundLevel, this way you make your house look bigger (wich i guess is the point of the pillars and balcony)
that way you can also make a little terrace in front and a grand staircase that leads to your house(used alot in "the new world" )
User avatar
euroshopper
Junior Dev
Junior Dev
 
Posts: 186
Member since: 23.12.2007, 20:32
Location: Sweden
Likes: 0

Postby euroshopper » 06.04.2009, 22:11

Okey do you have a pic I could take a look at so I understand better what you mean? ^^


 
Connect and collaborate with CRYENGINE developers in the official Forums.
Visit the Gallery to share what you have created and be inspired by what others are creating with CRYENGINE.
Community