Forums Gallery Downloads LOGIN |REGISTER

PyschoTek

Use this section to show off your CE2 levels


 

User avatar
VengenceBot
Executive Producer
Executive Producer
 
Posts: 3272
Member since: 12.04.2007, 16:51
Likes: 2

PyschoTek

Postby VengenceBot » 01.11.2007, 05:14

1st I want to say that Im anxious in using the models other teams are contributing to the community... its great to have a solid model support for us...

PyschoTek : The Beginning

These are going to be SP Levels.. what I mean by "these" is PyschoTek will be the book and the 1st chapter is "The Beginning"..
ImageImagethats the layout of the map and it will incorporate everything crysis has to offer, i hope..
Im running out of MB fast but Ill try my best as I want the 1st chapter to push the CE2 to its limits.. the other chapters will focus more on the players experience..

now I know your asking yourself.. yea but is this a mod I mean why all the hype for a SP level..
These chapters in PyschoTek will be excatly that.. you on a mission to kill and each mission will have an extraction point... thats rights for all you that had enough of the day to night , morning to evening gunfight... just simply go to the designated area and your home to collect some ZZzz.. now if your in it to win it, and would love to play in an open world and think youve killed everyone and crashed your last vehicle just make way and wait for the next chapter!!!!

this is a WIP.. each chapter will be released accordinly, just be on the lookout for the final chapter and hopefully a total book released as a Mod
Last edited by VengenceBot on 06.12.2007, 13:39, edited 8 times in total.
Vehn
Producer
Producer
 
Posts: 1203
Member since: 29.10.2007, 07:40
Likes: 0

RE: PhyscoTek

Postby Vehn » 01.11.2007, 05:28

what you mean you're running out of MB? how can you tell?
Wake
Just getting started
Just getting started
 
Posts: 58
Member since: 22.07.2007, 18:26
Location: Australia
Likes: 0

RE: PhyscoTek

Postby Wake » 01.11.2007, 05:36

Theres a MB limit? i would doubt that, and i would doubt youd be making that complex a map based on the screens that it would be a heavy MB number

Do you mean Hard-drive space on your comp??
User avatar
VengenceBot
Executive Producer
Executive Producer
 
Posts: 3272
Member since: 12.04.2007, 16:51
Likes: 2

RE: PhyscoTek

Postby VengenceBot » 01.11.2007, 06:26

OK.. I was gunna do a performance (optimization tutorial) but noone would help me in the other thread... CE2 concerns X64

now I highlighted the MB in one of the new photos... and thats all I know

Image
Image
Image
Image
Last edited by VengenceBot on 04.11.2007, 06:18, edited 1 time in total.
Vehn
Producer
Producer
 
Posts: 1203
Member since: 29.10.2007, 07:40
Likes: 0

Postby Vehn » 01.11.2007, 09:40

thats the amount of RAM you are currently using with the program
User avatar
VengenceBot
Executive Producer
Executive Producer
 
Posts: 3272
Member since: 12.04.2007, 16:51
Likes: 2

Postby VengenceBot » 01.11.2007, 23:45

thanks fo that info.. I had no idea.. I was trying to figure it out.. but its true
User avatar
VengenceBot
Executive Producer
Executive Producer
 
Posts: 3272
Member since: 12.04.2007, 16:51
Likes: 2

Postby VengenceBot » 02.11.2007, 03:02

here are some new images..
Image
Image
Image
Image
NBtX
Senior Developer
Senior Developer
 
Posts: 886
Member since: 27.10.2007, 03:22
Location: Ontario, Canada
Likes: 0

Postby NBtX » 02.11.2007, 04:34

Looking good so far, can't wait to see it all textured ;) I usually work on the terrain as i go, not do it all at once like you seem to be doing :)
Gigabyte 790FXTA-UD5 - AMD Phenom II 965 - 8GB DDR3 - BFG GTX295
User avatar
VengenceBot
Executive Producer
Executive Producer
 
Posts: 3272
Member since: 12.04.2007, 16:51
Likes: 2

Postby VengenceBot » 02.11.2007, 04:42

thanks NBtX.. I think it looks good.. but trust me thure be hills n dem hills.. Its hard to see everything.. but I like it.. I need to see everything because there will be bases in the mountains and Im still modding the terrain.. I GOT CE2 YEAAA
User avatar
VengenceBot
Executive Producer
Executive Producer
 
Posts: 3272
Member since: 12.04.2007, 16:51
Likes: 2

Postby VengenceBot » 03.11.2007, 00:12

update..Bump.. im trying out this new layout
so from now on. just look at the 1st post.. of course look for comments :)
PhyscoTek - The Series
Last edited by VengenceBot on 04.11.2007, 06:18, edited 1 time in total.
Jasper
Producer
Producer
 
Posts: 1410
Member since: 30.10.2007, 00:30
Location: Blaricum @ The Netherlands
Likes: 0

Postby Jasper » 03.11.2007, 00:39

Originally posted by VengenceBot
update..Bump.. im trying out this new layout
so from now on. just look at the 1st post.. of course look for comments :)
Image
PhyscoTek - The Series


One off-topic question,

Why don't you put

Image
PhyscoTek - The Series

in your sig instead of at the end of every of your messages? ?(
[url=r0flz.com/stat.php]Image[/url]
[url=r0flz.com/gen]Image[/url]
[url=r0flz.com]Image[/url]
Image
User avatar
VengenceBot
Executive Producer
Executive Producer
 
Posts: 3272
Member since: 12.04.2007, 16:51
Likes: 2

Postby VengenceBot » 03.11.2007, 01:53

couldnt get it to work.. Im very manual.. lol
User avatar
VengenceBot
Executive Producer
Executive Producer
 
Posts: 3272
Member since: 12.04.2007, 16:51
Likes: 2

Postby VengenceBot » 04.11.2007, 09:54

i put 2 new pics.. and thats pretty much gunna be layout... there will will minor terrain modifications that you wont notice as the textures arent there..
I will be tweaking the terrain and prepin it for the final Editor.... so dont expect any update till after the release of Crysis...

ENJOY and dont forget to comment..
User avatar
VengenceBot
Executive Producer
Executive Producer
 
Posts: 3272
Member since: 12.04.2007, 16:51
Likes: 2

Postby VengenceBot » 15.11.2007, 06:45

in light of the game.. I deleted my WiP lol that was a cool map.. might try to recreate it or just move on.. IDK its late and im tired
GoEz
Just getting started
Just getting started
 
Posts: 1
Member since: 17.11.2007, 18:15
Location: SoCal
Likes: 0

Postby GoEz » 17.11.2007, 18:17

Um, I dont know if you did this on purpose or not but did you mean 'psycho' rather than 'physco?'


 
Connect and collaborate with CRYENGINE developers in the official Forums.
Visit the Gallery to share what you have created and be inspired by what others are creating with CRYENGINE.
Community