Forums Gallery LOGIN |REGISTER

cut-scenes problem

Character and Object Animation Setup. Trackview Cutscenes Setup.


 

User avatar blueangel74
Just getting started
Just getting started
 
Posts: 52
Member since: 23.08.2011, 00:21
Location: Italy
Likes: 0

cut-scenes problem

Postby blueangel74 » 10.05.2012, 22:11

hi,I'm trying a cut-scenes using ingame-Flow Graph, I followed the tutorial where it is used in the FG node -> animation -> playsequenze, but now I read sequences = deprecated. This method does not work anymore? And if it no longer works there as an alternative? Thanks in advance
User avatar Talvipakkanen
Executive Producer
Executive Producer
 
Posts: 4307
Member since: 16.06.2008, 22:11
Location: Oulu, Finland
Likes: 8

Re: cut-scenes problem

Postby Talvipakkanen » 11.05.2012, 08:14

Where's the deprecated note displayed? If it's in a key of Event-track in track view editor, add an Animation-track instead of Event-track.
Zip-line release 2012-04-24 (for CE2 & CE3) · C1 mod project: A mod called Entry
Assets · Blender: Destroyable object tutorial for CryBlend

- currently lost in New Eden -
User avatar blueangel74
Just getting started
Just getting started
 
Posts: 52
Member since: 23.08.2011, 00:21
Location: Italy
Likes: 0

Re: cut-scenes problem

Postby blueangel74 » 11.05.2012, 12:26

File:
Attachments
FG.jpg
User avatar Talvipakkanen
Executive Producer
Executive Producer
 
Posts: 4307
Member since: 16.06.2008, 22:11
Location: Oulu, Finland
Likes: 8

Re: cut-scenes problem

Postby Talvipakkanen » 11.05.2012, 12:57

You are using an old version of FreeSDK, latest 3.4.0 version has that fixed.
Zip-line release 2012-04-24 (for CE2 & CE3) · C1 mod project: A mod called Entry
Assets · Blender: Destroyable object tutorial for CryBlend

- currently lost in New Eden -
User avatar blueangel74
Just getting started
Just getting started
 
Posts: 52
Member since: 23.08.2011, 00:21
Location: Italy
Likes: 0

Re: cut-scenes problem

Postby blueangel74 » 11.05.2012, 16:42

Ok,problem was in the 3.3.9 version.thanks