Forums Gallery Downloads LOGIN |REGISTER

QualityMod [v1.92c ultimate patch for MaLDo v4.0 released]

Use this section to show off your CE3 modifications


 

chicken
Producer
Producer
 
Posts: 1473
Member since: 17.06.2011, 10:49
Location: Germany
Likes: 7

Re: QualityMod v1.9

Postby chicken » 15.05.2012, 21:34

this is lensflare @high, need ULTRA :D but only the rainbow :happy:

Image
Last edited by chicken on 15.05.2012, 22:19, edited 1 time in total.
Intel Core i5-2500K
ASRock P67 Pro3
8 GB DDR3-1333
GTX560 2GB
Win7 x64
User avatar
eye_candy
Just getting started
Just getting started
 
Posts: 18
Member since: 29.04.2012, 15:06
Location: USSR
Likes: 0

Re: QualityMod v1.9

Postby eye_candy » 15.05.2012, 22:00

it's nyan rainbow :cheesy:
Yeah, this new lensflare looks rainbow a little. but this is beautiful effect, and i'm glad to see smth new. (sorry for bad english)
i7-2600K CPU
Z77 Mobo
2 X hd 7970 GPUs
16GB RAM
240GB SSD
1TB HDD
1200W
User avatar
promuckaj
Producer
Producer
 
Posts: 1220
Member since: 04.05.2011, 17:12
Location: Belgrade
Likes: 6

Re: QualityMod v1.9

Postby promuckaj » 15.05.2012, 23:11

@Tom Yum 72
I think that I figure out what is the problems with my flares textures and your screenshots, it seams that it is a problem of my new version, because in this version I use new nodes for camera, it gives me better, smooth shows for textures, and that's it, that is the crucial, because I see that there is no any flares in cut scenes, but before(qm 1.8) there was. Hm! It seams that there will be fixed version for this, v1.9.1, even if I say that this will be my last, maybe I can do some combination of two nodes at the same times. ;) I will see about this, I think it will not be a major intervention on my flowgraph.

@chicken
I told you on PM, this is not problem, it is a mater of textures, I specially create it to be like that, I want it to be more realistic, more transparent, you know. All textures for flares was created by me, from zero.
I don't want it like cartoon, maybe you like it like this below:
Image

Anyway, if there are more requests for stronger textures of rainbow, it can be done. ;)
User avatar
iSqueezee
Producer
Producer
 
Posts: 1967
Member since: 05.11.2011, 16:26
Location: Czech Republic
Likes: 49

Re: QualityMod v1.9

Postby iSqueezee » 16.05.2012, 05:38

I will really like to have more orbs/dust down there on the screen :)

Image

PS: If you will do it, I have a lens orbs wallpaper with all orbs that exist on black background. So its easy to get a rid of it (If its possible to do it, like you told me before) :happy:
User avatar
promuckaj
Producer
Producer
 
Posts: 1220
Member since: 04.05.2011, 17:12
Location: Belgrade
Likes: 6

Re: QualityMod v1.9

Postby promuckaj » 16.05.2012, 10:21

iSqueezee wrote:I will really like to have more orbs/dust down there on the screen :)

Image

PS: If you will do it, I have a lens orbs wallpaper with all orbs that exist on black background. So its easy to get a rid of it (If its possible to do it, like you told me before) :happy:


To be exactly like this, can be done, but it is not good, because it cannot be controlled in C2, like in BF3, you know, sometimes you get it very weak, sometimes very bright(like on those picture), and also flares change colors, so that will be very hard to do. The point is, if I made it like that, on those picture, to much bright, then you will get it bright most of the time, so that is not good for gameplay, I am sure.

iSqueezee you also play with textures, why don't you create some by yourself, you can use my flowgraph, just made your textures of flares, you already have some good samples. ;)
User avatar
iSqueezee
Producer
Producer
 
Posts: 1967
Member since: 05.11.2011, 16:26
Location: Czech Republic
Likes: 49

Re: QualityMod v1.9

Postby iSqueezee » 16.05.2012, 15:27

i tried that, but tell me, how did you made those orbs by yourself :D
User avatar
Tom Yum 72
Producer
Producer
 
Posts: 1161
Member since: 06.01.2010, 12:10
Location: Safe House
Likes: 2

Re: QualityMod v1.9

Postby Tom Yum 72 » 16.05.2012, 15:42

iSqueezee wrote:If you want to take screenshot, laod level in editor, setup your scene, untach the conscole into at it´s own floating box, find commands "custom" and it gonna find customres commands, enter them, and use
Code: Select all
r_GetScreenshot 2
. It´s saved in
Code: Select all
C:\Users\xxx\Saved Games\Crysis2\ScreenShots

Sorry m8 for the late reply. U know,i use e_screenshot all the time. I tried "your version" before,but in cfg it says customresblabla command is unknown. Also,how i untach the floating console?
http://tomyum72.deviantart.com/gallery/
" Adult Supervision Is Required ! "
ฝันเป็นจริง :) :)
User avatar
iSqueezee
Producer
Producer
 
Posts: 1967
Member since: 05.11.2011, 16:26
Location: Czech Republic
Likes: 49

Re: QualityMod v1.9

Postby iSqueezee » 16.05.2012, 15:56

The grey line where it says "Console" drag it and drop it :)
User avatar
Tom Yum 72
Producer
Producer
 
Posts: 1161
Member since: 06.01.2010, 12:10
Location: Safe House
Likes: 2

Re: QualityMod v1.9

Postby Tom Yum 72 » 16.05.2012, 16:02

iSqueezee wrote:The grey line where it says "Console" drag it and drop it :)

Thank you. please try a r_get screenshot 2,let say 2+times your res,with qmod 1.9.
E_screenshot is not working,the lensflares disappear,maybe this is.
http://tomyum72.deviantart.com/gallery/
" Adult Supervision Is Required ! "
ฝันเป็นจริง :) :)
User avatar
iSqueezee
Producer
Producer
 
Posts: 1967
Member since: 05.11.2011, 16:26
Location: Czech Republic
Likes: 49

Re: QualityMod v1.9

Postby iSqueezee » 16.05.2012, 16:04

I use
Code: Select all
r_GetScreenshot = 2
all the times. Just, don´t get such a beautiful quality like you with e_Screenshot even if I tripple size the actual res :(
User avatar
Perox
Just getting started
Just getting started
 
Posts: 43
Member since: 06.08.2011, 20:59
Likes: 0

Re: QualityMod v1.9

Postby Perox » 16.05.2012, 16:08

...
Last edited by Perox on 09.06.2014, 19:12, edited 2 times in total.
User avatar
promuckaj
Producer
Producer
 
Posts: 1220
Member since: 04.05.2011, 17:12
Location: Belgrade
Likes: 6

Re: QualityMod v1.9

Postby promuckaj » 16.05.2012, 16:08

iSqueezee wrote:i tried that, but tell me, how did you made those orbs by yourself :D

Well, you know, there is a lot of samples on the net, for orbs, I use some of them, only a couple, through Photoshop I modify it, most of them I create by myself, especially those "rainbow" effects. ;)

@Perox
Ahhhh! Sorry, I forgot for that, yeah, I remember, about SlowMotion, two keys together. Well, I will see to make upgrade.
User avatar
Tom Yum 72
Producer
Producer
 
Posts: 1161
Member since: 06.01.2010, 12:10
Location: Safe House
Likes: 2

Re: QualityMod v1.9

Postby Tom Yum 72 » 16.05.2012, 16:10

iSqueezee wrote:I use
Code: Select all
r_GetScreenshot = 2
all the times. Just, don´t get such a beautiful quality like you with e_Screenshot even if I tripple size the actual res :(


ok,i will help you later in pm ,because it start to be ot. Then we isqueezee the quality from the screenshot. ;)
http://tomyum72.deviantart.com/gallery/
" Adult Supervision Is Required ! "
ฝันเป็นจริง :) :)
User avatar
promuckaj
Producer
Producer
 
Posts: 1220
Member since: 04.05.2011, 17:12
Location: Belgrade
Likes: 6

Re: QualityMod v1.9

Postby promuckaj » 18.05.2012, 00:27

chicken wrote:this is lensflare @high, need ULTRA :D but only the rainbow :happy:

chicken, here is test with new, more changed and stronger textures. ;)

Image
Image

BTW this is tested with LF on medium, so you can imagine how can be on ULTRA. I will see to post short video, so you will see what is possible. I found a way to make more beautiful and stronger.
chicken
Producer
Producer
 
Posts: 1473
Member since: 17.06.2011, 10:49
Location: Germany
Likes: 7

Re: QualityMod v1.9

Postby chicken » 18.05.2012, 01:34

this is much better, can you upload it later ? :whistle:
Intel Core i5-2500K
ASRock P67 Pro3
8 GB DDR3-1333
GTX560 2GB
Win7 x64


 
Connect and collaborate with CRYENGINE developers in the official Forums.
Visit the Gallery to share what you have created and be inspired by what others are creating with CRYENGINE.
Community