Forums Gallery LOGIN |REGISTER

Community Archive is read-only - Here you can view content recorded up until February 2017. To join the latest discussions visit our new forums


[Release] Weapon Cases - NEW Video/Pics showing the 3 new ca

Use this section to show off your CE2 assets


 

User avatar Dxslayer
Executive Producer
Executive Producer
 
Posts: 3812
Member since: 22.07.2008, 20:57
Location: California, US
Likes: 0

[Release] Weapon Cases - NEW Video/Pics showing the 3 new ca

Postby Dxslayer » 14.01.2009, 23:06

Image


Description
Just like the LAW Crates, I bring you crates that have nearly every weapon. These crates have weapons in them, and if you don't have a weapon, then you get one. If you have it and require additional ammo, you'll get your ammo.


Features
    - FY71 Case
    - Scar Case
    - C4 Case
    - Sniper Rifle Case
    - Gauss Case
    - Pistol Case
    - SMG Case
    - Claymore Case
    - Smoke, Frag, Flash Grenades Cases
    - Shotgun Case
    - Minigun Case (Still need to update the download)
    - Tac (Idk why I did it, but here you go)
    - Attachment's Case with ingame Menu

To Do
    - Explosive's case (With a menu)
    - Ammo Case (Can't get Incendiary Ammo to work)
    - Custom Weapons
    - More to come


Videos

First 10 Cases Video
[YOUTUBE]uCkkjOvigcQ[/YOUTUBE]
http://www.youtube.com/watch?v=uCkkjOvigcQ


2nd Video
[YOUTUBE]0pABtWXd_OI[/YOUTUBE]
http://www.youtube.com/watch?v=0pABtWXd_OI


Screen Shots
Image Image Image Image
Image Image Image



Download Links


Installation guide:
    1. Place the downloaded file where ever you can find it quickly.
    2. Start the editor and load your level.
    3. Go to modify-> load objects-> then go to the folder you have downloaded -> open the folder and load any files it contains.

NOTE:If you use modified object files, scripts or textures the cheatprotection wont't let you play.



- Dxslayer
Last edited by Dxslayer on 14.02.2009, 07:30, edited 15 times in total.
I'll get back to modding once Crysis 2 is out
:)
'till then stay well my peeps

Image
User avatar myinternetis
Just getting started
Just getting started
 
Posts: 83
Member since: 23.04.2008, 06:32
Location: somewhere in California, USA
Likes: 0

RE: Weapon Cases

Postby myinternetis » 15.01.2009, 00:21

with these cases, we can make a mission where your holed in a house with waves of NKs attacking you and your teammates. ALso, ammo wont be a problem because you have these nice crates.
Windows 7 x64
AMD FX-8120 3.6 GHz
Gigabyte GA-970A-D3
Sapphire/AMD 6950 2 GB
Patriot 16 GB DDR3 1600 MHz
User avatar Dxslayer
Executive Producer
Executive Producer
 
Posts: 3812
Member since: 22.07.2008, 20:57
Location: California, US
Likes: 0

Postby Dxslayer » 15.01.2009, 05:34

Video update on the first post ;)
I'll get back to modding once Crysis 2 is out
:)
'till then stay well my peeps

Image
User avatar Deattt
Intern Dev
Intern Dev
 
Posts: 146
Member since: 12.11.2007, 09:20
Location: Finland
Likes: 0

Postby Deattt » 15.01.2009, 08:08

Final someone made that :P
My [WIP] map: Overgrown
User avatar myinternetis
Just getting started
Just getting started
 
Posts: 83
Member since: 23.04.2008, 06:32
Location: somewhere in California, USA
Likes: 0

Postby myinternetis » 16.01.2009, 01:23

for me, when i pick up a scar from the crate, the firing animations do not work correctly. it does not display the muzzle flash even when i did not use the silencer.
Windows 7 x64
AMD FX-8120 3.6 GHz
Gigabyte GA-970A-D3
Sapphire/AMD 6950 2 GB
Patriot 16 GB DDR3 1600 MHz
User avatar Dxslayer
Executive Producer
Executive Producer
 
Posts: 3812
Member since: 22.07.2008, 20:57
Location: California, US
Likes: 0

Postby Dxslayer » 16.01.2009, 02:07

Originally posted by myinternetis
for me, when i pick up a scar from the crate, the firing animations do not work correctly. it does not display the muzzle flash even when i did not use the silencer.


Does this happen to anyone else ?(

All the FG does is check if the player has a weapon and if he/she does, then it gives them ammo, so I don't think that any animations could be missing
I'll get back to modding once Crysis 2 is out
:)
'till then stay well my peeps

Image
User avatar sashaNar
Producer
Producer
 
Posts: 1305
Member since: 05.09.2008, 13:22
Location: Ukraine, Kiev
Likes: 0

Postby sashaNar » 16.01.2009, 15:09

And I have transfered Warhead C4 case to Crysis...

Very good idea! But I think that you also need some ammo cases. Without weapons in them.
Image
User avatar Black Rainbow
Has seen it all
Has seen it all
 
Posts: 6198
Member since: 21.01.2008, 11:28
Location: 52°21'25.06"N 4°56'48.42"E
Likes: 0

Postby Black Rainbow » 16.01.2009, 15:23

Good idea!

Crymod Download ready:

Weapon Cases
Last edited by Black Rainbow on 16.01.2009, 23:28, edited 1 time in total.
User avatar Dxslayer
Executive Producer
Executive Producer
 
Posts: 3812
Member since: 22.07.2008, 20:57
Location: California, US
Likes: 0

Postby Dxslayer » 17.01.2009, 00:22

New Video and Screen shots on first post
and Thank you Black Rainbow, but it's not the updated one ;( (My Fault :()
I'll get back to modding once Crysis 2 is out
:)
'till then stay well my peeps

Image
User avatar ADMNtek
Just getting started
Just getting started
 
Posts: 7
Member since: 17.03.2008, 00:45
Location: 22°39´21.02 S 60°07`33.53 W
Likes: 0

Postby ADMNtek » 18.02.2009, 14:45

I Know this is a dumb question but wher in the editor can i find the crates .? im dont know if i did something wrong of just look at the wrong spot , it woud be nice if someone coud say me wer i find tham .
my crysis is version 1.2.1
User avatar Dxslayer
Executive Producer
Executive Producer
 
Posts: 3812
Member since: 22.07.2008, 20:57
Location: California, US
Likes: 0

Postby Dxslayer » 18.02.2009, 23:15

Jesus Christ 8o
I completely forgot about this :baby:

I'm taking requests if anyone wants more crates :)
I'll get back to modding once Crysis 2 is out
:)
'till then stay well my peeps

Image
User avatar ADMNtek
Just getting started
Just getting started
 
Posts: 7
Member since: 17.03.2008, 00:45
Location: 22°39´21.02 S 60°07`33.53 W
Likes: 0

Postby ADMNtek » 19.02.2009, 21:02

i woud still like to know how i can find tham after i load tham im the library ?(
is it possible to make someting like a suplydrop ?
User avatar Dxslayer
Executive Producer
Executive Producer
 
Posts: 3812
Member since: 22.07.2008, 20:57
Location: California, US
Likes: 0

Postby Dxslayer » 19.02.2009, 21:05

Originally posted by ADMNtek
i woud still like to know how i can find tham after i load tham im the library ?(


Just go to the DB in Prefabs, then load the "Props"



Originally posted by ADMNtek
is it possible to make someting like a suplydrop ?


For my crates, you'll probably need to tick all the Physics stuff, then do it via Trackview
I'll get back to modding once Crysis 2 is out
:)
'till then stay well my peeps

Image
User avatar ADMNtek
Just getting started
Just getting started
 
Posts: 7
Member since: 17.03.2008, 00:45
Location: 22°39´21.02 S 60°07`33.53 W
Likes: 0

Postby ADMNtek » 19.02.2009, 21:31

ok thanks i will try that :)

i cant find tham in the prefabs ther is noting but they got placed somewere in the map i just had to find tham .
and the supply drop does not work ;( . there must be a way to activate physic so they can fall from the sky ?( . but beaming works at the moment i use a proxy trigger and preset position . need to find a way to change the beam spot ingame

and how is a crate for rifle granades or a crate that gives you all types of ammo but not the weapon .
Last edited by ADMNtek on 20.02.2009, 13:07, edited 2 times in total.
User avatar Razorwindmo46
Just getting started
Just getting started
 
Posts: 53
Member since: 04.01.2009, 17:47
Likes: 0

Postby Razorwindmo46 » 13.08.2009, 17:33

I tried to use these in Wars editor. They loaded ok but like ADMNtek, I cannot find them. I looked in DB view, props etc. they are not to be found.
Gaming Rig
Gigabyte Ga-EP45C-DS3R
Intel Q9550
2x1gb Gskill DDR 1333
EVGA GeForce GTX 260
Samsung 300gb 7200 rpm